+(599) 9-560-2457 info@regattaresidence.com

Veel gestelde vragen

Wat is het voordeel van een afgesloten villapark? Omdat alle woonkavels eigendom zijn van de koper en de rest van de gronden eigendom zijn van de Vereniging van Eigenaren, zijn het de bewoners (vertegenwoordigd in de VVE) die beslissen wie wel en, vooral, wie níet binnen mag, door de poort eenvoudigweg te sluiten. De poort wordt geopend met de afstandsbediening of door een bewaker. Dit voorkomt ongewenst verkeer en creëert een veilige en goed controleerbare leefgemeenschap. Kinderen kunnen zich veilig en beschermd bewegen. De eigenaren kunnen bij vertrek uit Bonaire hun eigendommen met een gerust gevoel achterlaten.

Zijn huisdieren toegestaan? Aangezien de bungalows en appartementen geen terreinafscheidingen hebben zal het houden van huisdieren leiden tot ongewenste situaties. Het is derhalve conform het huishoudelijk reglement niet toegestaan.

Waarom zijn onze prijzen relatief betaalbaar? Alle gebruikte bouwmaterialen zijn van de eerste kwaliteit en het terrein is in eigendom, echter het terrein ligt niet direct aan de kust, hetgeen een prijsvoordeel oplevert van tenminste $200.000,=.

Zijn de garages en bergruimtes los te koop? Ja, echter geldt: wie eerst komt wie eerst maalt. Deze worden uitsluitend verkocht aan eigenaren van een woning/appartement in Regatta Residence.

Is er aansluiting internet en televisie beschikbaar? Ja, alle woningen zijn voorzien van de benodigde bekabeling voor de aanbieders op het eiland. Ook de tv zenders Nederland 1,2 en 3 en BVN zitten in de standaard pakketten.

Hoe hoog zijn de servicekosten verschuldigd aan de VVE? Voor de bungalows is een verplichte bijdrage van $200.00 per maand aan de Vereniging van Eigenaren. Dit is om alle kosten te dekken welke gemoeid zijn met de gemeenschappelijke eigendommen en diensten zoals zwembaden, veiligheid, gemeenschappelijke tuinen, enz.

Wat zijn de mogelijkheden voor de verhuur en huur? Heel goed. Iedere huiseigenaar kan dit naar eigen wens en inzicht organiseren en afhandelen of kan contact opnemen met Regatta Rentals Sales & Services N.V. voor advies en eventuele bemiddeling en beheer. Rendement op uw investering beloopt plm 6% op de lange termijn. Naast de huurinkomsten, moet de toekomstige waardestijging van onroerend goed in aanmerking worden genomen.

Placing the roof insulation.
Construction of Regatta Residence Bonaire