+(599) 9-560-2457 info@regattaresidence.com

Regatta Business Park

Lang voordat het Regatta Residence resort werd opgestart hadden de ontwikkelaars aan de Fokkerweg 26 op Curaçao een kantoorpand van 2500 m2 gebouwd voor de verhuur. Dit project was, en is nog steeds een succesvolle onderneming.

Nu de verdere ontwikkeling van Regatta Residence door de internationale malaise in een wat vertraagd tempo wordt voortgezet werd er besloten om nevenactiviteiten in de bouw te onderzoeken. Het lag voor de hand om de bestaande ervaring te benutten en ook in Bonaire een kantoorpand voor de verhuur te ontwikkelen.

Na het verkrijgen van een geschikt terrein van 3500m2 aan de Kaya International, bijna naast het parkeerterrein van het stadion, werden de plannen in grote lijnen uitgewerkt.

Er werd gekozen voor een strak, modern en functioneel kantoorpand van 3000m2 verdeeld over drie bouwlagen en minimaal 100 eigen parkeerplaatsen. Ook dit ruime pand zal beschikken over meer dan voldoende thermische isolatie. Dit impliceert dat er minimaal 40% minder koelcapaciteit benodigd zal zijn dan bij conventioneel gebouwde kantoren.

De ligging is centraal op loopafstand van Playa en de meeste overheidskantoren, met ruim voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid tot uitbreiding.

Voor informatie : Jos Schoonen – cel +(599) 9-560-2457 of +599 700-2397 of info@regattaresidence.com