+(599) 9-560-2457 info@regattaresidence.com

Beschikbare woningen in Regatta Residence

Plattegrond Regatta Residence

Overall Plan of Regatta Residence Bonaire

Aanklikken om afbeeldingen te vergroten. Alle afgebeelde tekeningen en maten zijn indicatief en kunnen licht afwijken van de realiteit.

Flamingo 3B

Flamingo 3B
Flamingo 3B at Regatta Residence Bonaire

De Flamingo-3B is een drie-slaapkamer, twee badkamers bungalow, de derde slaapkamer is zonder de ingebouwde kast. De keuken is open. De totale oppervlakte is 130m2.

Ook de keuken van deze bungalow is voorzien van een koelkast, (gas) kookplaat en elektrische oven. De aangrenzende bijkeuken is voorzien van wasmachine en droger.

De eerste drieentwintig bungalows, waarvan veertien 3B’s, zijn opgeleverd en op twee na verkocht. De laatse negen bungalows 67 t/m 72 zijn nu in aanbouw en beschikbaar.

Appartementen

One-Bedroom Apartments
One-Bedroom Apartments at Regatta Residence Bonaire

Appartementen met 1 slaapkamer/ 1 badkamer: 22 units

Appartementen met 2 slaapkamers/ 2 badkamers: 22 units

De zestien appartementen van de blokken 1, 2, 3 en 4 zullen als eerste beschikbaar zijn.
Ieder appartementenblok bestaat uit 4 appartementen, waarbij de linkerzijde van het blok bestaat uit twee 1-slaapkamer appartementen (1x begane grond, 1x eerste verdieping) en twee 2-slaapkamer appartementen aan de rechterzijde (1x begane grond, 1x eerste verdieping).

De units op de begane grond hebben een ruim overdekt terras, grenzend aan de tuinen en met zicht op het zwembad. De units op de eerste verdieping hebben een ruim overdekt balkon. Bij het ontwerp werd vooral het accent gelegd op de grote terrassen en balkons van 12 m2. Beiden liggen op het zuiden of het westen, wat veel ventilatie en koelte biedt vooral gedurende de zonnige middagen. De keuken is voorzien van een koelkast, (gas)kookplaat, elektrische oven, wasmachine en droger.

De slaapkamers hebben ingebouwde kasten, waarvan de helft een leggedeelte is en de andere helft het hanggedeelte. De spiegelschuifdeuren geven een mooi ruimtelijk effect. De slaapkamers en het woongedeelte zijn voorzien van airconditioning en plafondfans. De badkamers zijn voorzien van douche met warmwatervoorziening, wastafel met spiegel en toilet.

Eerste zwembad
Tweede zwembad
De garages en berging 1 & 2
De garages en berging 3 & 4