+(599) 9-560-2457 info@regattaresidence.com

Privacy en veiligheid voor uw huis op Bonaire

Het exclusieve Regatta Residence project is een uniek concept op Bonaire afgestemd op diegenen die prijs stellen op een rustige en veilige leefomgeving. Door de centrale locatie zijn het strand, overheidsdiensten, vliegveld, jachthaven, de supermarkt en Kralendijk met zijn restaurants nooit verder weg dan twee kilometer.

 

Regatta Residence is een goed beveiligd park

Dit unieke park bestaande uit 33 losstaande bungalows, 44 appartementen, tuinen en twee grote zwembaden is een gezellig en geborgen woongebied.

De bungalows zijn gelijkvloers, de appartementen hebben twee bouwlagen. Er worden uitsluitend kwaliteitsmaterialen gebruikt. De betonnen muren zijn aan beide zijden voorzien van isolatie. Ook de daken zijn voorzien van isolatie tegen de zonnewarmte. De kwaliteit keukens worden volledig ingericht opgeleverd.

Het gehele project beslaat 24.000 m2 eigendomsgrond. Bij koop wordt het eigendom (appartementsrecht) van iedere individuele bungalow, appartement, garage en/of opslagruimte overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Alle het overige, zoals beide zwembaden, algemene tuinen, wegen en portiershuisje etc., zijn eigendom van de Vereniging Van Eigenaren.

Fase één voltooid en uitverkocht, fase twee nu in aanbouw.

Duurzame kwaliteitsmaterialen met een hoge kwaliteitswaarde zijn gebruikt voor de bouw.

Uitsluitend eersteklas en duurzame bouwmaterialen worden gebruikt. De woningen zullen weinig onderhoud vergen. Alle muren en daken zijn voorzien van gedegen isolatie tegen de zonnewarmte. De fraaie keukens worden geleverd inclusief koelkast, (gas)kookplaat en elektrische oven. Ook een volautomatische wasmachine en droger behoren tot de standaard inventaris.

  • Alle slaapkamers en zitkamers zijn voorzien van airconditioning en plafondfans.
  • Alle keukens zijn voorzien van koelkast, (gas)kookplaat, elektrische oven, wasmachine en droger.
  • De slaapkamers zijn voorzien van ruime inbouwkasten met spiegeldeuren.
  • Alle woningen zijn voorzien van bekabeling voor telefoon, TV en internet. Op verzoek kunnen de woningen geheel of gedeeltelijk voorzien worden van meubilair.
Plattegrond van het project, aanklikken om te vergroten

Plattegrond van het project, aanklikken om te vergroten

Er is een beperkt aantal garages en bergruimtes beschikbaar. Veel eigenaren maken niet het gehele jaar gebruik van hun woning, of verhuren deze. Zo kunnen zij hun auto en persoonlijke eigendommen tijdelijk opslaan. De kleinere opslagruimtes zijn goed bruikbaar voor de eigenaren/bewoners van de wat kleinere appartementen.

 

 

 

Er zijn uitstekende verhuurmogelijkheden, indien gewenst staat Regatta Rentals Sales & Services beschikbaar u te assisteren.

 

Regatta Residence ligt aan de rand van Kralendijk en zeer dicht bij de stranden, overheidskantoren en ziekenhuis.

 

De naam van het project komt uit de koker van de twee ontwikkelaars uit Venezuela en Curaçao. Na decennia lang deel genomen te hebben aan zeilraces en festiviteiten op en rond de prachtige Bonaireaanse wateren gedurende de populaire jaarlijkse Bonaire Sailing Regatta, besloten deze bevriende zeilers zich met serieuzere zaken bezig te houden op hun favoriete zeilbestemming. Het terrein werd gekocht, plannen gesmeed en uitgewerkt: Regatta Residence was geboren!

Regatta Residence Bonarie

Kaart met dank aan Bonaire Affair.